středa, 15 květen 2013 19:56

16. května 2013

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Óda na Samsung Galaxy S4, část II

(první část zde)

Když polevily největší záchvaty zuřivosti, začal jsem se tomu krámu věnovat seriózněji.

 

Nejdřív je nutné povypínat všechna čidla a vylepšení. A když říkám všechna, myslím všechna. A když už si budete na 100% jisti, že už vám tam nic neběží, tak jste zhruba v půlce. A nakonec je potřeba aktivovat tzv. Development Options (pomocí zběsilých osmatřicetikliků na různé položky v menu v přesně daném pořadí) a v těch zakázat další haldu zbytečností. Jediné, co jsem si ponechal, je automatické otáčení obrazovky a automatický jas (který ale funguje mizerně, takže si musíte ikonkou na plochu zpřístupnit jeho manuální korekci).

Dalším krokem bylo nahrazení nepoužitelného TouchWiz prostředí nějakou alternativou - já jsem zvolil Apex. O obrovském nárůstu množství informací se můžete přesvědčit na přiložených obrázcích. A to jsem ještě místem plýtval - nakonec jsem už ani nevěděl, co dalšího na HomeScreen nacpat.

Hodně také pomohlo nastavení tzv. Screen Mode - zrušil jsem volbu Adapt display a zvolil jsem natvrdo Professional photo (displej přestal řvát nepřirozenými barvami).

I ten úchop se už trošku zlepšil - asi jsem za ten týden ztratil zlozvyky nabyté při používání Nexusu (ten totiž v ruce držel sám jako přilepený).

Takže teď už jenom počkat, až vývojáři vydají opravy chyb způsobující restart mobilu při spouštění foťáku, LED diody apod.

 

!!! Jo, a dnes začíná Český pivní festival !!!

 

Přečteno 2200 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 květen 2013 10:34
Comments (1)
This comment was minimized by the moderator on the site
Zdravím :-) jen odjedeme na pár dnů pryč a nyní po čtení řádků za poslední týden jsem velice překvapený, co se vše stalo. Myslím že pivo si už necháš přinést jen doma od milované manželky ke stolu na zahradě v blízkosti trávníku - (protože se blbě drží) :-)
A proč ten "SMARTphone" nevyměníš nebo nevrátíš? Letadla do Soulu létají šeskrát týdně, už by byl v balíku směrem domů :-))
Ještě zde nejsou žádné komentáře.
Napište komentář
Nepřihlášený uživatel
×
Suggested Locations
Opište text z obrázku

Prohledávání článků

Reklama

Poslední komentáře

Martin posted a comment in Move On No.1
Dá se :) Guiness to ještě úplně není, ale vůbec mě to neuráž...
Štěpán posted a comment in Move On No.1
Tak jak to dopadlo?
Petr posted a comment in Kyvety a "kegerátor"
Ohledně výčepního kohoutu. Není potřeba nic extra vymýšlet, ...
Popřípadě by šlo do madel strčit trubku, druhou trubku nasad...
Martin posted a comment in Dvanáct grádů No.29
Tak to už si fakt nepamatuju...

Náhodný výběr