čtvrtek, 09 červen 2011 02:00

RGB - 9. června 2011 Doporučený

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Asi se mi víc líbí ta černobílá verze (viz dole), ale nemohl jsem tomu odolat v barvě kvůli názvu :)

 

 

Based On A True Story

 

Táta, máma v poslední fázi očekávání, čtyřletá dcera.

 

"Táto, vstávej od té televize, nějak divně mě bolí břicho." "Ale mámo, nedělej paniku, zase jsi jenom něco špatného snědla." "Asi máš pravdu, táto. Tak já si jdu nahoru dělat vlasy."

 

Táta sjede Růžovku i následující film a máma pořád nikde. Vypne televizi a říká si "Co ta máma nahoře tak pokřikuje? Vždyť probudí dítě!" Jde ji nahoru ztlumit a tam mu máma během několika kraťoučkých přestávek mezi kontrakcemi sdělí, že "Asi už." Táta popadne spící dceru, odnese ji ke své hodné sestře a ještě hodnějšímu švagrovi (HINT), naloží rodící mámu do auta (obdivuhodný výkon sám o sobě) a přes sedmero vytlučených železničních přejezdů hopsa hejsa do Brandejsa.

 

V porodnici táta vjede autem až do chodby (ještě že během rekonstrukce předělali nešikovné vstupní dveře na širokánské automatické šoupačky), za pokřikování vrátné "Pěšky už ne, na vozík, na vozík ji položte!" obratným šťouchem (a pak že bowlingové tréninky jsou k ničemu) pošle pojízdné nemocniční lehátko i s mámou přes celou chodbu do právě přijiždějícího výtahu a ten odesílá do posledního patra (i s uklízečkami, které ani nestačí vystoupit) "Mámo, jdu zaparkovat auto, hned jsem za tebou".

 

Táta parkuje, nečeká na výtah a do nejvyššího patra bere schody po čtyřech. Máma nikde. Ze šachty se ozývá křik uklízeček a volání o pomoc "My jsme se tu zasekli i s tou paní!!! Že jsme s ní tady zůstávaly, co teď???" Z porodního sálu vykoukne unavená sesřička "Nešlo by to tišeji? Na sále nám rodí paní. Ten výtah to dělá každou chvíli, stačí sjet kousek dolů." (it's not a bug, it's a feature)

 

Táta běží o patro níž. Výtah zase nikde. Paní uklízečky sjely pro jistotu až do sklepa. Po nějaké době strávené běháním po schodech nahoru a dolů, pokřikováním do výtahové šachty a mačkáním všech možných tlačítek maminka na lehátku triumfálně vjíždí na přeplněný porodní sál. Paní doktorka koukne, povytáhne pravé obočí, řekne "ts ts ts, teď maminko zatlačte" a zhodného švagra (HINT #2) je strejda.

 

Od vedlejšího pracoviště vše tupým pohledem sleduje bledý otec č. 2 poskytující společnost mámě č. 2, které se doktoři marně snaží vyvolávat porod už od samého poledne. Z jeho reakcí a z reakcí sestřiček je možno vytušit, že zvukový doprovod celé show bedlivě sledovali. Táta č. 2 si po chvilce povzdychne "tohle mi nikdo neuvěří" a ztrápeně se vrací ke svým povinnostem.

 

Přečteno 3673 krát Naposledy změněno středa, 26 listopad 2014 09:41
Comments (2)
This comment was minimized by the moderator on the site
... aneb na každé zboží se najde kupec ... :)))
This comment was minimized by the moderator on the site
Ta barevná mi přijde lepší
Ještě zde nejsou žádné komentáře.
Napište komentář
Nepřihlášený uživatel
×
Suggested Locations
Opište text z obrázku

Prohledávání článků

Reklama

Poslední komentáře

Martin posted a comment in Move On No.1
Dá se :) Guiness to ještě úplně není, ale vůbec mě to neuráž...
Štěpán posted a comment in Move On No.1
Tak jak to dopadlo?
Petr posted a comment in Kyvety a "kegerátor"
Ohledně výčepního kohoutu. Není potřeba nic extra vymýšlet, ...
Popřípadě by šlo do madel strčit trubku, druhou trubku nasad...
Martin posted a comment in Dvanáct grádů No.29
Tak to už si fakt nepamatuju...

Náhodný výběr